Over Rose Noël

 

pasfoto nov.2017

Wie is Rose Noël?

Ik ben getrouwd en moeder van Loek (hoogsensitief) en Pepijn. Na de geboorte van Loek kwam ik erachter dat ik hoogsensitief ben. Mijn roots liggen in het Franse dorpje Nampcelles la cour. Die plek, waar mijn opa en oma woonden, belichaamde rust en vaste patronen. In mijn drukke bestaan beleefde ik deze serene plek als een verademing. De naam La Cour komt voort uit deze plek en betekent letterlijk de binnenplaats of speelplaats. Deze betekenis sluit mooi aan bij mijn werkwijze waarbij het kind, de jongere of volwassene zich beter bewust wordt van de eigen binnenplaats.

Al jarenlang ben ik werkzaam in de culturele sector als docent beeldend, mentor, examinator, eigenaar van een eigen cursusatelier,  educatief medewerker en consulent jongeren. Ik zie maken als middel om te ontspannen, jezelf te ontplooien en hoofd met lichaam te verbinden. Zowel binnen de coaching als binnen de educatie zal ik maken en doen daarom altijd als middel inzetten om mensen zoveel mogelijk in hun kracht te zetten.

Rondom educatie ben ik breed inzetbaar binnen verschillende domeinen en onderwerpen, van kunst en cultuur, erfgoed tot natuureducatie. Ik zie educatie als middel om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Mijn kwaliteiten zijn:

  •  Content verbinden aan de ontwikkelingsfases van het kind/jongere
  •  Content verbinden aan kerndoelen en onderwijsontwikkelingen van het onderwijs.
  •  Afstemmen op de belevingswereld van het kind/ jongere
  •  Content verbinden aan interactieve werkvormen om zo aan te sluiten bij het zelf ontdekkend leren en gepersonaliseerd leren
  • op maat maken van coach trajecten om zo goed mogelijk af te stemmen op degene die gecoacht wordt

 

 

 

Advertenties